×

Ofrojme Skelete te Markave te Ndryshme, sipas kerkesave dhe pereferncave te klientit. Punojme me cilesi dhe perkushtim qe klienti te kete skelete te syzeve te qendrueshme ndaj kushteve te ndryshme. Ndihu rehat me perpunim te shkelqyer te Sketeleve te markave qe deshironi. Me poshte keni markat qe ofron Blu Optika:


Blackfin 

Augusto Valentini 

Carter bond 

Diesel

Charmant

Zen

Trussardi 

Ray ban 

Christian laxroix

Xavier Garcia 

Solano

Ane Marii

Jeans Hagen

Etj