×

Web Design

Ne në ITFM.al krijojmë faqe me specifika të ndryshme bazuar në llojin e aktivitetit që ju zhvilloni.

Menaxhim i Prezencës Online

Me ITFM.al klientët tuaj do të përditësohen gjithmonë për informacione të rëndësishme rreth jush.

Faqe për Shitje Online E-Commerce

Faqet E-Commerce, ndryshe të quajtura ndryshe faqe për shitje online janë të specifikuara për bizneset që dëshirojnë të shesin produktet e tyre në internet. Nëqoftëse ato përdoren në mënyrën e duhur, faqet për shitjet e produkteve në internet mund të rrisin të ardhurat tuaja me 150% si dhe të reduktoni kostot e dyqanit.

Optimizim për Google My Business

Google ofron një shumëllojshmëri shërbimesh, ndër të cilat është dhe Harta, e njohur ndryshe si Google Maps. Tashmë të gjithë nëqoftëse duam një shërbim të caktuar apo të gjejmë adresën e një dyqani, Google Maps është një zgjidhje efikase për të mbaruar punë shpejtë dhe saktë.

SEO Menaxhimi i motorreve te kerkimit

Maecenas tempus, tellus eget condimentum rhoncus, sem quam semper libero.