×
Çfarë ofron kompania jonë

Shërbimet që ofrojmë

Ofrojmë shërbime cilësore sipas nevojave të klientit dhe përshatim ëdo projekt sipas nevojave dhe kërkesave të biznesit. Shërbimet tona online përfshijnë nga programime faqesh dhe platforma profesionale sipas kërkesave në rritje të subjekteve.

Web Design

Ne në ITFM.al krijojmë faqe me specifika të ndryshme bazuar në llojin e aktivitetit që ju zhvilloni.

Eksploroni

Menaxhim i Prezencës Online

Me ITFM.al klientët tuaj do të përditësohen gjithmonë për informacione të rëndësishme rreth jush.

Eksploroni

Faqe për Shitje Online E-Commerce

Faqet E-Commerce, ndryshe të quajtura ndryshe faqe për shitje online janë të specifikuara për bizneset që dëshirojnë të shesin produktet e tyre në internet. Nëqoftëse ato përdoren në mënyrën e duhur, faqet për shitjet e produkteve në internet mund të rrisin të ardhurat tuaja me 150% si dhe të reduktoni kostot e dyqanit.

Eksploroni

Optimizim për Google My Business

Google ofron një shumëllojshmëri shërbimesh, ndër të cilat është dhe Harta, e njohur ndryshe si Google Maps. Tashmë të gjithë nëqoftëse duam një shërbim të caktuar apo të gjejmë adresën e një dyqani, Google Maps është një zgjidhje efikase për të mbaruar punë shpejtë dhe saktë.

Eksploroni
Shikoni projektet tona për klientët tanë

Punimet tona

Cloud Support

Cyber Security Solution for cura

Kindness to he horrible reserved ye. Effect twenty indeed beyond for not had county.

Projekte në zbatim
Data CenterCloud Support

Website Design

Kindness to he horrible reserved ye. Effect twenty indeed beyond for not had county.

Projekte në zbatim
Data CenterCloud Support

Develop A Mobile App

Kindness to he horrible reserved ye. Effect twenty indeed beyond for not had county.

Projekte në zbatim
Cyber SupportAnalytics

Develop IOS App

Kindness to he horrible reserved ye. Effect twenty indeed beyond for not had county.

Projekte në zbatim
Cyber SupportCloud Support

Google Chrome Extension

Kindness to he horrible reserved ye. Effect twenty indeed beyond for not had county.

Projekte në zbatim
AnalyticsCloud Support

Multipurpose CMS

Kindness to he horrible reserved ye. Effect twenty indeed beyond for not had county.

Projekte në zbatim

50 Biznese te kënaqur zgjodhën shërbimet tona

Menaxhojmë prezencën tuaj në internet. Të dhënat e biznesit tuaj do të jenë gjiothmonë të azhornuara në internet. Bëj që të gjendesh kudo!

5

Agjentet totale

20

Cmime te merituara

10

K+

sHKARKIME GJITHSEJ

50

Kliente te kenaqur

Përditësime të reja

Blogjet tona

Jemi 24/ore Na kontaktoni

Kontakti

itfm.al@outlook.com 0688526888

Zyrat tona

Unaza e re TiranëL

Ditët e punës

Hënë-Shtune: 8: -1700